you mothafucking bitch.

Fiiifan va ja är trött på folk som klagar ,pass på dom.. ta risker i livet, testa nya saker. gör saker med din tid. lev livet,sitt inte bara hemma på ditt ass och tänka på allt elakt du kan säga om andra....pffffffft!!!!
tänkte bara uttala min frustion o nu gå och lägga mig,godnight my lovers.

I miss my baby so very mucho come home pleaso..?

shooopping

Såådär ja känns konstigt att blogga på 2 olika bloggar men funderar på o börja bara blogga på ena bloggen ,den här bloggen är mer för min egen skull så kanske sätter lösen? I donno. För här skriver jag mer detaljerat och om andra saker.
Min andra blogg är lite mer för allas nöjde haha - men fortfarande om ni känner mig och vill ha min blogg, så är de bara o be mig, ok ?
för snart kmr jag antingen sluta blogga här eller så kommer jag sätta lösenord.
Iallafall så var jag och shoppade med min vän jessika i gränby idag,och det är praktiskt taget allt jag gjort idag.
Har panik för jag har ett probleeem... tjej problem. ha-ha .
Godnatt.

stuuudenter

Under skolan idag var vi i stan praktsikt taget hela dagen & åt lunch där och jag köpte ett par nya skor.
Efter det åkte jag hem & studentfest, gick hem tidigt för imorn ska jag iväg och shoppa med min darling (plus jag är så sjukt trött..) asså snälla kan alla sluta mobba mig för att jag gillar o sova tidigt?
Alla säger "felicia..du är alltid så trött!" och jag har ett svar till er... yes bitch I'm.


love you more and more for every second with you

Så har varit i stan idag och i nåntuna med min sötiiiis. Hade supertrevligt . Skulle bara till stan för o köpa nya skor men då så råkade vi träffa varnadra där och var med varanndra efteråt och bara chillat.
Var inte i skolan idag. Såklart inte. Men jag är iallafall ärlig om det och säger att det är för att det är helt onödigt till skillnad från andra som brukar ljuga och säga att dom är sjuka,har feber och jag vet inte vad.
Imorgon får vi se om jag går till skolan eller ej .. tror jag kommer gå dock.
Och sedan på kvällen ska jag på studenfest !!


well ,fuck u .

Så nu är jag tillbaka.
Vet inte vad jag vill gällande bloggande längre !
Men kommer blogga mer privat här och mer om mina intressen och sådant på min andra blogg - vilket kommer vara helt orelevant för er stalkers som bara vill snoka runt i mitt liv haha. Och det är precis det jag inte gillar med bloggande om mitt "privat liv" snokande hit och dit.
Jag har så mycket skit snack om mig sjäv och rykten och 99 procent av gångerna är det inte sant. Och vet ni varför? Joo för jag är en väldigt privat person och jag ger inte ut mycket information om mig själv och vad jag gör till vem som helst, jag har väldigt ,väldigt svårt att lita på människor på det sättet och vissa saker berättar jag inte ens vissa av mina kompisar för att om jag har hört att du snackat skit om mig eller sitter och släpper lös mina hemligheter en gång i livet, kommer jag knappast lita på dig senare.. vi kan va kompisar men jaa ni vet det är skillnader på kompisar o vänner.
men försök o inte missförstå mig nu !!

Så här kommer jag blogga när jag känner för det och så får vi se mer senare !






jaa jag har färgat håret & klippt mig med ,blev super nöjd..
Well idag har jag varit i stan bara & jaa mer kan jag inte berätta,sorrrrreey.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus