oh africa

Tog ett bad på säkert 2 timmar.. skönt
Så har fixat lite grejer till veckan osv, så jag gör inget speciellt ikväll..vad gör ni?
Sitter o lyssnar på akon vilket påminner mig om min sex dröm jag hade om honom för några veckor sen, drömde att jag hade sex med han i ett bad, under syslöjden samtidigt som jag sydde, wierd as dröm !
Ahja ska ladda ner lite musik till mina ipoddar och mobil nu, känner för lite new fresh music.

no lifeeer..

Jag har inget liv.
Min syster är ute på middag med hennes tjejkompisar och lämnade mig ensam med hennes dator.. Så det blev date night med datorn.
Haha, men nu ska jag gå i badet, färga håret, hårinpackning,ansiktsmask,raka mig, skrubba kroppen, tror faktiskt jag ska ta på brun utan sol med, är trött på att vara såhär tråkigt vinter vit, ge mig sommar..



shopping..

Lägger upp lite shopping från idag & från tidigare i veckan ! ;)

Transparent puder från max factor

Cover stick ,Isa dora


Okey,den här handuken köpte faktiskt mamma till mig idag..

Hårfäärg..

En ny väska från new yorker, men snyggare i verklighetem..

Foundation - Isa Dora

En sminkväska min ma också köpte till mig som jag ska ha när jag reser, gullig! :) 

´
Plattång, sorry men har glömt bort var jag köpte den.. haha så är det när man är gammal.

Har köpt ögonlinser btw, har bara testat dem 1 gång, lägger upp bild hur det ser ut senare, köpte dem från fargadelinser.se

Och hörlurar, kommer inte ihåg från vart, hehe..

Så nu orkar jag inte ta några fler bilder , min syrras webbkamera suger anyway, see you later


You think you're crazy, I'll show you crazy

Hey allihopa!
Min "blogg paus" varar sådär, men saknar ju min blogg ! Men kommer inte känna att jag måste göra det ,kommer bara blogga när jag har tid & lust. Yeah giirl..
Så hur har eran jul varit? Min var jätte bra med feta släkten, men dom blir galna som vanligt.. Haha jag älskar dom , men är glad att jag inte behöver vara med dem så ofta... Om man får säga så ;)
Fick massa fina julklappar, massa inredningsprylar vilket jag behöver, ska också byta tapter snart, behöver förändringar, och så fick jag pengar såklart, duuh ?

Så hela dagen har jag varit och shoppar med min syster, och kunde seriöst inte sova en minut inatt. För det första blåste det så jag blev rädd,hehe.. och för det andra är det för kallt.
Så åkte ner tidigt och köpte massor med grejer, lägger upp bild på det snart, okey ?
See u !

förklaring...

Hej allihopa , jag ska bara vara ärlig och säga varför jag inte har bloggat-
för det första har jag förstört min ena dator, och den andra råkade jag förstöra internet på, ,en ny nästa vecka eller någonting sådant.
Men jag går igenom mycket just nu, och jag trodde jag var redo att köra på som vanligt igen, men det är jag inte.
Det passar perfekt för mig med ett jullov så jag kan spendera tid med familjen, och kompisar och framförallt spendera tid med mig själv.
Jag har många beslut jag måste ta, och många saker jag måste göra, allting kommer bli okej till slut men jag kommer ta min tid och jobbar på det. Jag tror verkligen ingenting i livet kommer komma till dig på ett silverfat, utan du måste jobba för det.

Jag är inte mig själv just nu och jag har inte varit det i en lång period, så jag behöver bara ta ut min tid på att hitta mig själv igen, och få en fräsh start på allting.
Jag vet att jag inte borde ha en blogg om jag inte bloggar, och jag är ledsen för att jag inte kan göra det, men jag måste sätta mig själv,mitt liv och min lycka först.

Än så länge, ha en god jul ! :)


forever you , or forever gone

Har legat i sängen någon timme nu och tittat på tv, och nu lyssnar jag på claude kelly. Han är seriöst den enda artisten jag aldrig aldrig hört en dålig låt från.
Verkligen min musiksmak, älskar rnb.

Ahja antar att jag måste gå och lägga mig och sova snart, det är skola imorgon ..

i love changes

Hej !
Har städat mitt rum nu, det är skinande rent.
Alltså jag har oftast inget problem med att göra mitt rum rent, jag har problem med att hålla det rent.. Men jag ska försöka.
Tror att den största anledningen att jag inte orkar ta hand om mitt rum är för att jag är tråkad. Jag tröttnar lätt på utseenden som mitt rum , eller typ min hårfärg. Jag älskar att ha mörkt hår,jag tycker jag passar så bra i det men jag gillar förändrninga.
Samma sak med mitt rum , min mamma och jag har pratat om länge nu hur vi ska förändra det, så nu på jullovet ska vi gå och köpa målarfärg & tapeter.
Så fort jag överfört alla mina bilder från min stationära dator ska jag slänga den och mitt skrivbord & en byrå ska bort och så ska jag köpa en ny garderob. och förmodligen slänga mn tv. Men vi får se , min mamma har tendensen att lova mer än hon gör.

Så nu sitter jag och installerar mitt KODAK kamera pogramm till min data. Det är det som är det mest irreterande med att byta dator hela tiden.
Installationer..


bad ass boring

Nu fattar jag varför homer simpsons somnar i kyrkan. Det är bad ass tråkigt.
Vi skulle få "julkänsla" sa mamma , jag har skällt ut henne till döden. Hon bara antar att jag inte har något att göra idag och lovar alla att jag kan komma.

Ahja, nu är jag hemma igen så ska ta ett bad & så , hörs senare babe !


till kyrkan ..

Glömmer alltid bort att jag har en blogg.. så är det när man är ung & dum med för mycket annat bubbel i hjärnan.
Så jag har inte gått iväg till kyrkan ännu. Tog mig helt ärligt en timme att välja kläder, för jag vet inte vad som är en bra "Kyrk-outfit" okeey så jag har såklart varit i en kyrka förut.
När jag va liten brukade jag gå på kör i kyrkan , så jag är inte heelt borta !
Ahja, hoppas min outfit är ok !


Save the drama for your mama !

Så gick o la mig vid typ 3 på morgonen igår, så inte konstigt att jag vaknar sent,även fast jag varit vaken någon tmme nu och tittar tv.
Ahja dagens planer är att förbereda sig lite inför veckan och ska gå till kyrkan... Ja till en svensk,kristen kyrka. Let me clear this up for you,jag är inte kristen. Men min mamma (såå typiskt henne) lovar alltid folk att jag ska vara på massa ställen
Det är bara så typiskt henne, så nu har hon lovat sin kompis mamma att jag ska gå till kyrkan och lyssna på massa julsånger. Whaat..?
Ahja,lovat är lovat så jag kommer gå för att stödja den här mamman som jag inte ens känner, men sen ska jag & min mamma ha lite moder-dotter snack !


I'm already living my dream

Hej snyggingar ! Kom på att jag inte bloggat på ett bra tag .. Sorry ya'll !
Så har beställt hem lita grejer från internet men kan inte säga vad (julklappar osv) men man fick ett gratispaket med smink när man beställde något ! Säger sedan efter julafton..kan liksom inte förstöra överraskningen !

Helt ärligt jag tycker det är roligare att shoppa till andra än till mig själv,speciellt till killar för det gör man ju aldrig annars.. fan att jag inte har en pojkvän..haha. Någon frivillig som kan låtsas vara min pokjvän så jag kan shoppa till dig?
Noo,just kidding.
Så ska put myself together och städa upp i mitt rum har ärligt talat sagt att jag ska göra det 3 dagar nu.

love you babe

Hey hey hey hey hey hey !
Fattar inte varför mina syskon alltid ska komma in i mitt rum och bara ligga här.. Det är som om det är deras fritidsgård eller något.
Ahja idag har jag tränat & snart ska jag äta tacoos ! :D si !
Så nu ska jag prata med lite människor för jag orkar inte prata med mina syskon dom är boring, so se you latero

kiss kiss ..

Want some more baby

Heeey ! Vaknade för ungefär 1 timme sedan av en hemsk hemsk hemsk mardrömm. Jag älskar när man vaknar ur mardrömmar och inser att dom inte är sanna,skönaste känslan! Men min dröm läxade faktiskt upp mig lite... Haha, tror man behöver det ibland.

Ska gå upp snart och fixa mig, okej ? Så vi hörs senare. Btw,lyssna på låten under som jag la upp åt er, sjukt bra ! ;)
Tumblr_lvqqqsrwlb1r7awpxo1_500_large
Haha ser ni vilka det här är?

Khloe,kim och kourtney kardashian... Jag såg inte det först !

we don't give a damn,no we don't give a ****


my body's to bootylicious for you babe

Heey hotness !
Har som sagt tagit ett låångt bad är så sjukt trött & hungrig så hämtade en liten youghurt från kylskåpet,ska äta den och sedan lägga mig, ska bara kolla lite grejer på nätet..
Så vi hörs imorgon igen ! <3


Me and my boo still rocking

Har precis tagit en dusch , lite sent kanske men ville duscha innan jag går och lägger mig !! Ska dessutom städa mitt rum först. Har inget emot att vara uppe sent och göra det dock , jag menar det är ändå helg så whatever !
Grejerna jag köpte kommer upp soon, promise !
Så länge får ni längta efter nästa inlägg.. ;)
Ska bara torka mig & sätta på mig kläder !

Synd att folk bara uppmärksammar kim när hennes syster khloe också är så gorgeouus !

överdrivet skönt med freeedag !

Hej snyggingar där ute..
Jag har varit i skolan idag såklart, hade bild redovisning och en no grej.
Sen åkte jag ner med min bror för att köpa julklappar, men den jag skulle köpa till min mamma men kom inte in för än på onsdag.. Man ba hd den inte på er hemsida då!? Men nej nej nej nej nej ...
Men jag köpte lite andra grejer .. hehe :D
Så vi får se vad jag gör imorgon , kanske åker till pappa, vi får se ! See ya babes !


why should I be jelous man when you're just going to treat her the way you treated me

Har varit uppe en lång as time nu , men ska gå och lägga mig ska upp vid typ halv 7 imorgon. Har blivit för lat och börjat g upp vid halv 8  , förut brukade jag gå upp halv sex så får ta o skärpa mig . Halv sex är lite överdrivet men åtminstånde klockan 6-7 tycker jag.

Ahja see ya bitches


I don't need somebody to complete me, I rather complete myself

Oh my god hittade precis den perfekta,prefekta,perfekta julkappen till min mamma.
Överlycklig.
Så vet faktiskt inte vad jag spenderat den här eftermiddagen till att göra, fixat naglarna, tagit ett bad och tagit det luungt.. Jag börjar låta som en gammal kärring . Så ska städa mitt rum vill ha det fint till helgen sen tänkte jag gå och lägga mig .

See you dolls.

Sommar !

Hej snyggingar.
Är ledsen för att jag inte bloggat på ett tag men min mamma fick flipp på min lillebror så hon stängde av internet för oss alla , men nu har min bror ändå lyckas förstöra sin dator när han ramla och spräckte skärmen så internet är igång igen.
Igårvar det skola som vanligt sen åkte jag med Jessika till fyrishov för att bada till simkunnighet grej i skolan you know. Sjukt snäll tjej som släppte in oss gratis för att det var till skolan ! Sen åkte jag hem och såg på film och så.
Jag vet inte varför men jag har varit så seg hela dagen idag. Dagen började med att jag kollade på filmen "dogma" i skolan , faktiskt väldigt rolig sen skola hela dagen sen kom jag hem och titta på film och typ dog...
Tråkigt men det ska bli ändringar på det nu.

Så min bror sminkade mig precis... ehm inga ommentarer på hur det blev lägger upp bild sen! SÅ jag var tcungen att gå och duscha bort allting och nu siter jag och online shoppar hitta en jätte bra sida med massa bra rea och gratis frakt, men jag kommer inte säga vaar, cause I want the pretty clothes for myself...
Fast ska faktiskt mest beställa skor & sommarkläder. Orkar inte handla vinter/höst kläder. Känns som jag slutar bry mig om mitt utseende på vintern & hösten. Men det är bara så tråkigt ändå..
Modet är fint, men tråkigt på något sätt.
Jag vill ha korta kjolar,klänningar, lång klänningar, höga pumps ,linnen , shorts ...bikinis.. Oh my god ta mig tillbaka :( Eller åtminstånde till nästa sommar..
Vilket påminner mig om att jag måste köpa balklänning. Vilket alla gör så big deal utav fattar inte riktigt varför,men det är ändå kul så jag bryr mig inte, haha !
Längtar bara till typ april ...då det åtminstånde är vår ! Tänk såhär: det är bara 4 månader kvar till april sen 2 månader från där är det sommar ! Wiihoo.. Tänk inte 6 månader bara :( Ett f***** halvår... Buhu nu ska jag gå och gråta. not..


Vi badade alltid på kvällarna (eller faktiskt badade vi hela tiden) sjukt vackert. Synd att man inte uppskattar sånt här mer när man verkligen upplever det. Fattar inte heller att jag vågade ha min kamera i vattnet !? Guess summer makes u crazy.

Arabisk afton med massa god mat

Bild från valborg med mr. dicksson som vi kalldade honom, r.i.p vi råkade göra hål på honom..
Sjukt kul den dagen iallafall, vi var och grillade,kollade forsränningen nere på stan , kollade majbrasa & sen sov vi på hotell.

Och finally en bild från avslutningen , godnatt på er och drömm om sommaren..

lucia ..

Har varit vaken ett bra tag , inte likt mig att frivilligt gå upp tidigt.
Men idag är det lucia och min syster fick helt ärligt lack på mig för att jag inte ville kolla med henne , så jag satte mig här ändå.
Skola idag , wiho.. Ska fixa lite grejer sen ska jag åka vi hörs senare .


frågor och svar , booring

DIN KLASS:

vilken skola går du på: Kunskapsskolan
i vilken klass: 9D
trivs du i din klass:  Min lärare är jobbig & så finns det dom där dryga eleverna som alltid ska sitta i ett hörn och kaxa upp sig,men annars helt okey , hehe...
hur många killar går det i din klass: Haha , har aldrig räknat
många tjejer går det i din klass: samma här !
vem/vilka är du med på rasterna: Oliika
har du pussat nån ifrån din klass: Låt mig tänka.. nej!
har du kramat nån ifrån din klass: duuh ?
haft sex med nån ifrån din klass: varje person
DITT RUM:

har du egen dator:
3 stycken för tillfället..men det är bara 1 av dom som vill fungera med mig.. haha :(
är din säng normalstor:  neej,big bed bitch
har du några tavlor som hänger i ditt rum: neej,men jag älskar vackra tavlor så jag skulle vilja ha , men min mamma vill inte få "märken" på väggen ! 
Vad är det för färg på ditt lakan: Gröna
sover du med något gosedjur: aa min blowfish..
många kuddar sover du med: 7 stycken

SMINK:

vad använder du för smink: inget ligger i sängen och ska snart sova... :P
äger du en mascara: men duh?
äger du täckkräm: täckkräm? aldrig hört förut? menar du foundation ? eller coverstick? conceler? Isåfall ja :P
brukar du borsta ditt hår:  haha nej, mitt mål är att få vackert hår som ronja rövardotter :D
använder du diadem:  sometimes, ofta när jag gör min makeup för att få bort luggen från ansiktet.
brukar du ha håret i en hästsvans: inte så ofta, tycker det är finare när man har längre hår, annars ser det lite fånigt ut :P
brukar du ha flätor i ditt hår:  nej
använder du hårspray: ja ibland
använder du mousse: samma här


IDAG:
vad hade du för kläder på dig idag: jeans, blus & kofta
vad gjorde du idag: skolan,städa mitt rum,titta på tv
har du pratat i telefonen: jaa, pratade med *** och min iddipiddi och Jessika ringde mig imorse & så tjuvringde vi massa under skoltid... skit roligt ! Min bror hittade någon hemsida på internet där man kan få en kille som pratar åt en... svårt att förklara men sjukt kul att personer faktiskt gick på det.
vad var det för färg på dina strumpor: mina fötter är nakna...oh sexy ;)

JUST NU:

är du inloggad på msn:  har praktiskt taget glömt bort msn! skype is my new thing & facebook .
hur ser ditt hår ut nu: utsläppt
är du trött just nu: nej,me jag borde sova.
vad är du inloggad på just nu: blogg.se ,facebook och youtube 
vad är klockan just nu: 23:07


strong independed women

Har hållt på hela kvällen och städat mitt rum och typ chitchatat med min famil alltså pratat med dem,haha !
Sitter och lyssnar på gammal musik som jag brukade lägga upp på min gamla blogg, lite roligt med låtar man lyssnade på och nu glömt bort , känns som min förra blogg blev mycket mer "framgångsrik" än den här, men jag la nog ner mycket mer tid på den med, har andra prioteringar just nu tyvär. Min gamla blogg heter http://www.pinkyh.blogg.se btw om några av er är intresserade!

Det är inte för att jag inte vill priotera bloggen , men jag har bara vissa saker som är viktiga, as we all do ! Och försöker veerkligne arbeta upp betygen nu i 9an , och tiden jag får över vill jag spendera med mina kompisar ,familj och med min själv.

Alltså jag håller på att bli galen, kollar på vackra bröllops klänningar på google ! Vad håller jag på och bli?! Kan någon snälla komma och skaka om mig...?
Jag är så inte inte inte sån ! När jag var liten så frågade min pappa mig om jag ville gifta mig när jag blir stor och jag svarade "neej jag ska ha 13 olika hundar istället"
Och det roliga var att jag var seriös.
Har aldrig varit tjejen som har en pojkvän och är seriös med killar. Det är inte att jag inte vill ha någon att vara lycklig med och lita på , men jag är bara inte "sån"
Och jag tycker inte tjejer som har som mål i livet att gifta sig osv är osjälvständiga , men jag tycker att man måste ha mer än det som mål i livet.
För om man bara har mål i livet att gifta sig så lever man ju inte för sin egen skull..
Jag är inte målmedveten ,men jag vet att jag vill mer än så..

Men jag kan nog trots allt se mig gifta mig .
Jag skulle aldrig kunna tro det om mig själv förut, men jag har lyckats vara seriös med en kille förut , och även om det inte fungerade så förvånade jag ändå mig själv.
Men killen måste vara damn good om han lyckas få mig att gilla han såå mycket ..

depend on no one else but your self to get you what you want 
I can buy my own dimonds and my own rings.

ny skoldag

Well jag har inte tid för världens längsta inlägg, men ett snabbt borde jag hinna med.
Så jag ska möte Jessika vid centrum nu så ser vi fram emot en ny dag i skolan, wiho... Vi hörs !

found it

Har hittat min baby bag nu , men den va liite över min budget så vi får se..
Och är lite osäker på hemsidan jag hittade den på också , har aldrig köpt någonting där. Vi får se innan jag bestämmer mig , ska åka ner till stan med någon gång i veckan. Vilken big deal jag gör det till, haha !
Men behöver verkligen en ny bra väska, lyckas alltid förstöra mina.
Ska duscha nu !

Baby bag

Hej , ligger i sängen right now and fucking loving life ... Sitter och tittar på keeping up with the kardashians och letar efter en ny väska..
Hur ofta köper ni nya väskor? Jag brukar köpa 1 ny när en ny termin börjar som jag ska ha i skolan , sen mindre väskor och sådant har jag ingen koll alls på ..
Så ha en bra kväll allihopa , så fort jag har hittat min baby bag, så ska jag gå och ta ett bad och förbereda mig inför imorgon , see you loveers.


godmorgon mina läsare

Vaknade precis,ligger fortfarande i sängen faktitskt,och kockan är snart 12, not good!
Så har fortfarande gårdagens smink å mig,blev föör trött för att ta av det!
Så ska ta på mig kläder & göra ordning någonting att äta ...blog you later.


Sleep all day & party all night

Hej ,
ni har ingen aning,är så trött.. eller faktiskt inte typ halv trött.. Så har legat i sängen och tittat på tv ett bra tag nu , så ska lägga mig och försöka sova..
så imorgon blir det shoot i en ny dag , ska plugga & städa mitt jobbiga rum ! Ska btw tapisera om under jullovet ! Häärligt med förändring , we like it

We like me.


well... fuck you all

Alltså folk är så sjukt tråkiga & osociala... Måste skaffa nya roligare vänner, Jessika (den ända roliga på facebook) loggade ut så nu är jag helt ensam och övergiven :(
Ahja ska kolla lite fashion online, så hoppas ni har en bra lördagskväll.. min familj kollar på nobellmiddagen och leker duktiga..


Habibi come to me

Heeeeeeej ,
Så jag har haft ass boring idag , så nu har jag suttit på datan i några timmar och lyssnat på musik .
Ska försöka leta efter lite saker ,julklappar ni vet ... Det är juletider.
Jag längtar faktiskt lite till julafton,mysigt juu .
Så have a nice niight ,but don't have tooo nice... if u know what I mean..


Kul att leka med webbkameran...thihihi .
Omg vad jag hatar när människor skriver så - "hihi" alltså... OMG

In some scary way I still want you

Hello my babys
jag har precis fixat mig, sjukt sent jag veet, men bättre sent än never, right?
Så min familj är fortfarande borta! Det här tar en lång ass time..Så jag ska gå ut med mina sötisar ,sen kanske ska jag gå ner och köpa lite julklappar till mina babes ... Haha vad dyrt det måste bli för en player att köpa julklappar till alla sina tjejer/killar ! :O
Ska aldrig bli en player.
Whatever,en video kommer upp idag när min bror kommer hem med min kamera, eller om jag kanske lyckas installera min webbcam i den här datorn , vi får se !
See you latero !

ny dator,igen.

Jag har en ny dator , igen.
Jag måste börja räkna med alla datorer jag haft & sabbat 5 stycken sen jag fick min första laptop och det var i sommras.. that's bad.
Jag vet inte hur , men dem lyckas alltid gå sönder på ett eller annat sätt. Andvänder jag dom för mycket kanske? I don' t know.
Så i helgen ska jag ta det chill , jag har gjort sjukt mycket hela helgen och jag behöver bara ta det lungt. Tror att jag kanske kommer lägga ner lite tid på bloggen ändå.
Så idag har min syster kampsporttävling och hela min familj har åkt för att kolla,förutom jag känner mig föör trött och jag älskar att bara vara ensam hemma och tänka på saker ifred ett tag. Haha visst låter jag sjukt deprimerad!? Neej,inte alls har bara mycket att tänka på osv, you know what I'm talking about.
Så har precis duschat och sitter o tittar på tv, c you later dolls


I love you..but I love me more

Har inte bloggat på länge, går igenom mycket just nu och då känner jag inte för o blogga rikigt och min dator kan också vara riktigt dryg att blogga på.

Whatever igår hade jag skola och redovisade ett steg i engelska,och samma sak idag .
Känner för att börja göra nya grejer med mitt liv, bara testa på nya grejer som jag vanligtvis inte brukar göra.
Så jag & min vän Jessika ska testa på boxing! How 'bout that? Blir en helt ny grej, och jag tror jag behöver det just nu , bara något nytt att lägga min fokus på förutom skolan och magdansen.
godnight.


magdansuppvisning

Hann inte med något bloggande idag,det har varit för mycket magdansande...Japp,vi hade uppvisning!
Så berättar om det mer senare,och lägger in bilder då med,idag har varit en lång dag & jag är sjukt trött!
Godnatt


fly like you're high

Såå efter jag skrev sist så fixade jag lite "skönhetsrelaterande" grejer,fixade håret,rakde mig,osv. The normal girl stuff...

Sen drog jag till Jessika & övade inför magdansen ,och lite andra roliga grejer.
Så ikväll ska jag bara chilla med mig själv,sjukt skönt ibalnd.


beautiful monster

Skolan idag var helt okej ,vi fick sluta 15 minuter tidigare pga brist på lärare,haha!
Så efter skolan åkte jag för att köpa lite grejer(ni kan kolla under) behöver verkligen fräscha upp mig till imorgon,magdansuppvisning. Hittade också lite julklappar!
Så hittade precis min höftsjal med,hallelujaah! Skulle dött annars...
Så nu ska jag bada och fräscha upp mig,vi hörs sen..! :)

lite shopping

Jag har mycket shopping visande att ta igen,men äldre saker visar jag senare - tänkte visa det jag köpte idag först..



Har äntligen hittat mina änsklingar i uppsala med...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus