thinking 'bout making you my next ex

Hej!
Skolan var helt okeey.. Så har inget speciellt att säga om den faktiskt!
Vi fick reda på vilka rum vi ska sova i när vi åker till Falun - och vi fick badrum! Yeeeeeeeeeey. Så jobbigt att behöva bråka med andra tjejer om duscharna, förlåt att jag inte är bekväm att duscha med främlingar ! Haha.

Sen åkte jag iväg & shoppade, ett till yeeey.Visar sen vad jag köpt den senaste veckan, för insåg att jag köpt en massa på den sista tiden som jag inte visat upp. Opsie..

Så morgondagens planer är att plugga, köpa lite fler grejer..hehe, och kanske åka till stockholm! Vi får se där, för vill verkligen ha min dator fixad, men har inte pratat med min pappa än.


Jag saknar min caam, därför saknar jag att min dator skulle kunna fungera! Men nej


fredag !

Hann inte blogga igår kväll, men nu gör jag det ! ;)
Satt och plugga till 21 igår, har semunrium idag om ett tekniskt miljö system - reningsverket.
Så känner att jag kan det helt okey, seminarium är liksom med lärare,elever , så det är iallafall inget pappers prov vilket jag tackar gud för.

Ska äta fruskost nu , så hörs vi sen !=)


shopping

Är sjukt tråkad, men borde faktiskt jobba.. Men blir att göra det ikväll tillsammans med min syster när hon kommer hem, för nu ska jag iväg & shoppa! Yeey .

I don't know much about guns but I know I been shot by you

Känner mig myycket bättre ikväll faktiskt.
Skönt ! För jag har verkligen vilat ut mig idag,hatar verkligen att vara ensam hemma i flera timmar & vara sjuk,det är så deprimerande! Jag vill liksom kunna ligga i sängen i slutet av dagen och känt att jag gjort något bra ,och inte bara slösat min tid.
Sov ju sjukt galet mycket inatt. Men jag vaknade dock hela tiden, några gånger av mig själv,av att jag var tösdig, behövde gå på toa, var för varm(somnade med kläderna på!)  frös ,drömde mardrömmar så min sömn var inte den bästa :( Men vaknade också av att jag hade glömt att stänga av datan så den surrade,min mobils larm gick, två gånger! Och min pojkvän ringde .


Men det har jag förmodligen inte,eftersom jag verkade behöva vilan.
Så ska snart sätta mig och jobba lite svenska ska skriva om några boring poeter . När jag gick i 6an älskade jag svenska,nu börjar jag faktiskt gilla det mindre och mindre och börja älska engelska.



sjuuk .

Sitter hemma, vaknade precis & jag mår inte alls bra.
Sjukt irreterande,när jag precis hade  blivit frisk.
Så jag gick och la mig nästan direkt när jag kom hem , men vakna vid 23 igen och trodde att det var morgon ,hehe.
Igår var vi på en ny butik i uppsala som heter typ  "lager 157" om jag minns rätt (?) Ahja, dem hade jätte många fina kläder för både tjejer och killar. (Så killar get your ass there!)
Hitta också fina julklappar där,men köpte inget ,lite roligt med tanke på att Ello & Jessika typ köpte upp affären,haha! Neej men dem har verkligen jätte snygga kläder,så ett tips är att åka dit !
Det känns som om jag typ gr reklam för dom..? Borde få betalt !

Drömde också äckliga drömmar inatt. En om att en man leta efter mig och han var typ 30 och ville våldta mig..? Och min mamma brydde sig inte !
Och en annan om att jag klättrade i bergen med Jessika,hennes pappa och Ello och det kom upp massa ormar över allt ! Och jag var den enda som var rädd..? Wieerd.
id
Men jag råkade klicka in på en sida där man kan spela jätte roliga spel nyss, såna jag alltid spelade hos min pappa när jag var lite för att jag hade tråkigt.
Kalla mig töntig , men jag tycker det är jätte kul :D

Bild från gymnasiemässan i trorsdags ! :)

you b*tch

Hej !
Sitter hemma , var ute med mina tjejor nyss, vi sprang inte riktigt,hehe men vi satt vid en sjö på ett jätte mysigt ställe och snacka lite roligt.
Sitter på min brors dator just nu och pratar med min ma om jouren i skolan, och hon ska ringa till skolverket och prata med dem om det här eftersom jouren i vår skola saknar lagligt stöd.
Och det gör mig galen eftersom jag hatar den kvinnan som är våran kordinator med, till och med min mamma tycker att hon är galen.

Så vi hörs sen, hoppas ni har det bättre i skolan än jag !


Aw,vad söta vi är !


känner mig naasty

Vaknade så sent idag typ halv ett !
 Sent tycker jag,men inget gämfört i sommras då jag gick och la mig sju på morgonen och sov till typ fem på kvällen, förstår inte hur jag kunde leva så i tre månader!
Har varit i centrum, tog ut pengar och köpte en sak en snabbis, känner mig så nasty idag..
Ska ut och springa/powewalka med Jessika & Ello snart, så tar duschen efter det, skulle vara konstigt om jag duschade innan ?  Tappade till och med upp ett bad tills jag kom på att det är osmart.
Särskilt med tanke på att jag bara tvättar mitt hår på onsdagar & söndagar, och det kommer ju svett i hårbotten,och hur trevligt är det att gå runt med svett i hårbotten i fyra dar! Not fierce !

Så nu ska jag byta om till något mer "träningsaktigt" vi ses efteråt ! Love to ya'll !


Den här bilden känns som en drömm idag ..
Bild från sommras på mina kompisar då vi badade på kvällen, visst ser det bara för härligt ut? Take me back! Winter is a bitch.


the eyes are the nipples of your face

Oh my god, jag lovar har helt glömt bort att jag ens äger en blogg, hehe :/ I'm so sorry ia'll. Men kommer faktiskt inte säga vad har gjort dem senaste dagarna,hemligt hehe ;)
Nej men såg på en jätte rolig film ikväll,hette typ  "the house bunnie" eller nått sånt. Självaste Hef var med i filmen!
Handlar om en tjej som var en playboy såklart,och någon lurar henne att hon blir utsparkad (någon avudsjuk annan playboy tjej såklart!)
Och så träffar hon andra tjejer som behöver flera personer i sin "grupp" i deras collage för att få ha kvar deras hus. Är sjukt dålig på att förklara den här filmen,men den är så rolig.
Hon skulle ändra på tjejerna s dem skulle bli lite "coolare" ni vet hur man alltid säger "the eyes are the mirrors to your soul" ? Hon sa "the eyes are the nipples of the face"..haha visst älskar vi dumma blondiner?

Har precis fixat lite med mina naglar, hade heelt glömt bort att jag var och köpte massa grejer igår , visar upp lite senare. Min andra dator har blivit flipp igen,  skärmen vill inte starta sig...

Old picture

in da sofa

Har dansat magdans i ungefär en timme nu,efter tittande på snygga magdanskläder fick mig sugen.
Så sitter och äter yelly beans , fick dom från gymnasiemässan idag,fick grymt mycket godis, och goodiebags och sådans.
Känns verkligen som om alla försöker få enoch börja på just ens gymnasie och alla verkar ju då rätt bra..


Lahzat Loa'a

Har fastnat på en internet sida där man ken beställa skit snygga magdanskläder för inte alls dyra priser!
Behöver egentligen inte,men tycker det är så himla kul med sådant.
Hela dagen har spenderats på gymnastemässa,skriver mer om det sen!

mys kväll

Nu har jag badat en riktigt lång tid, läst bok med (till engelskan) och lagt hårinapackning och sådant!
Så nu ska jag titta på gossip girl,och plugga lite kanske.
Hoppas ni har en lika mysig kväll som jag ya'll !
 

Myskläderna & tofflorna är på !

Tandläkaren & Jessika !

Så nu har jag varit hos tandläkarn , gick helt okey men måste köpa "Flux" nu , får bli att trilla ner imorgon till apoteket och köpa det.
Sötaste Elizaveta följde med mig, och efteråt gick vi till Jessika och köpte en choklad som "krya på dig present" !:)
Så nu ska jag göra en middag till mig själv, kanske sätta mig ner och plugga lite, dessutom ska jag ha "spa kväll" med allt mysigt.
Men måste göra det nu så att mitt hår hinner torka innan jag ska sova.
Ha en trevlig kväll!


go your own way, and don't care what others say

Sitter hemma hos mig och ska snart iväg till tandläkaren. Ello är här och vi sitter och pratar lite med min syster om gymnasie och så.
Imorgon är det ju gymnasiemässa ! Kul kul, hoppas jag får lite insperation till vad jag vill välja för gymnasie ,ska dra alleles strax! Ha en toppen dag allihopa :D




musik rummet

Hej mina älsklingar.
Sitter här och pratar med S , ska snart in till musik rummet, med E och L och sjunga lite.
Sedan ska vi åka till min tandläkare, ska börja med Dukan på måndag ! Ganska peppad faktiskt.
Ha en bra dag !


old picture


På golvet med L&E!

Hej mina säkert snygga läsare.
Sitter på golvet i skolan, för att E och L tvingsr mig sitta här.. Haha, börjar skriva som på gossip girl ;) Men dock smidigt faktiskt.
Men fick låna L's data, så kan blogga en snabbis,eftersom jsg knappt hinner annars.

Imorse så skulle vi ha seminarium i en grej som vi har gjort, men det gick inte eftersom Jessika är hemma,och arbetet är hemma hos henne (btw,krya på dig!) läraren var sjukt otrevlig, men vi fick en ny tid iallafall.
Vi var ju på bibloteket till klockan 5-6 igår och arbetade med det,starkars E var hos tandläkaren och lagade ett hål , så hon pratade jätte roligt efter,och hon som skulle träffa en kille.. Haha, dålig time.

Så kom hem rätt sent, kommer inte ihåg om jag bloggade eller inte, ska försöka blogga mer.

Ska till tandläkaren ikväll, oh :( Men L ska följa med mig ! (Börjar gilla den här gossip girl stilen) , sen ska jag köpa caffè latte,gör alltid det efter tandläkar besök, en tradition lite.
Och så ska jag ta ut pengar, och köpa lite saker.'

Ska också köpa färgade ögonlinser,har alltid viljat testa bruna, jätte fint, så E har bett sin Ma att gå ner och kolla .


Bilden är tagen från innan sommaren till och med, kolla mitt ljusa hår (gämfört med nu..)


ut och springa

Ska ta på mig en jacka och gå ut och springa nu. Ska försöka göra det nu minst varannan kväll. Var jätte duktigt på att gå ut och springa förut, var ute och sprang nästan varje dag ganska långt.
Men är upptaget med mycket annat nu så hinner inte med det,fast det är ändå värt att lägga ned tid på!

var med och tävla om snygga smycken

Är med på en tävling på den en tjejs blogg och ett skit snyggt smycke ! Om ni också vill vara med för en chans och vinna , gå in häär och kolla !


Inget är bättre än måndagar

Så nu har jag varit i skolan och haft en timmes magdans. Blir mycket tid då jag inte kan blogga såhär på vardagarna,men ni får helt enkelt stå ut, och om ni blir tillräckligt desperata,lär mina äldre inlägg;)

Har ätit youghurt till middag,älskar bara youghurt så snart ska jag ta bort sminket och lägga mig i sängen , blir inte att jobba något ikväll det blir för sent !


boy you're from an whole other world

Har faktiskt varit vaken sen klockan 6 imorse, så ska dra snart till skolan , och ikväll är det magdans !
Det sjuka är att det fortfarande är små mörkt ute..saknar sommaren lite men längtar också tills det blir snö,jul,nyår.


"hemlig kur"

Har precis kommit hem och ska nu ta ett bad och börja med min så kallade "hemliga kur"
så vi hörs om någon timme !

chillin' with my guys

Sitter och snackar med en kompis på msn,eftersom det inte funkar att ladda ner skype av någon dum anledning, pappa försökte fixa med det, men han sa att det var fel på skypes nerladdning, så ska ut med mina hundar snart, här ser ni vad jag köpte nere i centrum plus lite andra grejer

ögonbryns borste och en annan kur grej,som jag inte kommer säga vad det är till.. hehe

facelook

Har duschat,tvättat håret och så, nu ska jag nog gå ner till centrum och köpa lite grejer, mitt hår är fortfarande blött dock! Irreterande...
Men här är dagens facelook ,tog lite bilder just for u ! ;)



söndagar

Har varit vaken några timmar nu,även fast klockan är ett känns det som morgon.
Så ska ta en dusch ,fräscha upp mig sen ska jag sättsa mig ner och plugga ,städa rummet med.
Söndagar är alltid så tråkiga.. men lugna och sköna.

get over and get out

Jag sitter och tittar på tv i min översköna soffa.. jag vill seriöst bli begravt tillsammans med den här soffan,så otroligt skön att sitta på.
Men jag har lite ont i magen så ska alldeles strax lägga mig i söngen och titta på lite fler serier med gossip girl, imorgon tänkte jag plugga och ut och springa..saknar det. Och damn it för snart är det vinter, och alla springare vet hur det är att springa på is...


tycker faktiskt Dan är sötast..


I have a big fat ass and I totally love it

Idag var som sagt min pappa här, fixade med våra datorer, och min bror fick en ny mini laptop. Så nu funkar äntligen mitt trådlösa internet igen! Höll på att dö utan..
Så nu vet jag var blutooth knappen är, den är liksom på sidan av datorn, antar att jag råkade komma till den eller något, ahja problemet löst.

Jag försöker arbeta på min nya design så gott det går , men vet inte vad jag vill ha för header, och det gör mig craazy.
Men har tittat på massa avsnitt av gossip girl idag, så nu är jag helt beroende. Alltså jag blir alltid helt beroende av olika tv serier!
Först var det "americas next top model" sen "the tyra banks show"  sen "sex and the city"och nu "gossip girl" . Jag gillar verkligen tjejiga serier filmer med mycket drama,det är bara intressant och titta på, men gosh skulle aldrig orka leva ett sånt liv som tjejerna i gossip girl, allt skit snack,all elakhet mellan tjejerna och alla har sex med alla typ..?
Galet liv, undra om någon där verkligen lever så..? Jag menar det är ju typiskt i tv serier, grundar det på något verkligt kanske..?
För jag vet att mitt liv verkligen inte är så, men lite av det har man ju sett och upplevt. Men försöker undervika dem tjejer och killar som verkar vara så.
Oftast dem mer "populära" i skolan och så, if you see what I mean.

yeah I eat chocolate and I have a big fat ass and I love it.


it's our flaws who makes us truly beautiful

Har inte bloggar på ett tag, och ja jag satt lösenord på bloggen, men nu är jag tillbaka ,för ett tag iallafall!
Min pappa är här & fixade precis med mitt trådlösa internet,hade råkat komma åt någon blutooth knapp, typiskt! Ska ut med mina voffar nu,hejdå!



fick till en riktigt snygg sminkning på ögonen idag som verkligen framhäver,bilden gör inte sminkningen rättvisa men ni ser ju på ett ungefär!
Önska jag hade tiden varje dag och sminka mig såhär för jag älskar verkligen att hålla på med smink


he's freaky , but I like it

Har inte bloggat på någon dag, pga skolan såklart ! I'm so sorry..
Har ett prov imorgon och känner mig ganska säker till det faktiskt,har lärt mig alla instuderingsfrågor precis.
Ska röja upp lite i mitt rum ,förebereda mig för imorgon och ta en snabbdusch, om det finns någon tid kvar efter ska jag bara ta det lungt.. Hoppas eran dag har varit bra :)




Min nya design

Okey nu har jag faktiskt börjat arbeta på min nya design ..
wish me good luck !

I really want more

Har nu gjort klart allt för imorgon,eller för ganska länge sedan faktiskt.
Så nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, ska bara ladda ner lite ny musik , är inte speciellt trött,men förmodligen kommer jag vara det imorgon haha !


Från igår

Shoppingen från igår !



Kolla vilken smart borsta jag hittade ! Foundation & puderborste i ett ;)
Och lita annat smink som ni kan se.. :)

Sen träffade jag min mormor & Abdou på bussen till stan, och hon tvigade mig ta emot pengar så jag kunde köpa lite grejer mot min förkyldning, gullig mormor jag har.

there goes my baby

Heela helgen har gått ut på att plugga,defenetivt idag.
Pluggade 5 timmar i sträck utan en enda paus, känns ju sådär hälsosamt,men what to do,har så mycket att göra att jag blir stressead på att bara tänka på det.
Imorgon har jag 2 redovisning, hoppas det kommer gå bra !

Så har jag också städat mitt rum från allt skräp,en annan sak man inte riktgt hinner med ! Så nu ska jag göra lite sista minuten städning,välja kläder för imorgon och lite såna där små saker!
Ska också lägga upp bild på vad jag köpte igår såklart..


I know what girls want,I know what girls like,they want to stay up and party all night

Sitter i sängen just nu,so fabolus !
Har pluggat en lång ass time. så jag är tröött.. Och imorgon ska jag fortsätta plugga ja,har två redovisningar sen ska jag försöka göra ett prov i veckan.
Jag är så trött på allt pluggande,och såå sugen på att festa.
Vilket är konstigt med tanke på att jag inte alls varit sugen på jätte länge men nu fick jag en "sug bomb" på mig. Bara booom ...
Vilket är sorligt av många anledningar :(


nu åker jag!

Jag har faktiskt inte åkt ännu,tänkte bara städa mitt rum o plugga lite först men nu har jag gjort det !
Så vi hörs när jag är hemma igen


shopping!

Godmorgon allihopa.
Blev väckt sv ett wake up call från Simon..haha. Så nu ska jag ta och äta lite frukost,fixa mig och sedan åka ner till stan för att köpa lite saker. Känns som om jag behöver göra något annat än att plugga, så jag passar på nu.
Men ändå har jag jätte mycket att göra idag,så det blir inte helt plugg fritt,men skjuter upp det till kvällen..hehe.


reningsverket!

Hej snygging !
Vi hade ju labb imorse,ganska intressant faktiskt! Vi blandade massor med grejer..
Sen var den nån hatt dag i våran skola där man skulle ha olika hattar..ehm ja.
Sen skulle vi ju som sagt iväg till reningsverket, jaa och nu stinker jag så ska  ta en dusch.
Btw på vägen dit var det en bil som snabbt körde förbi och det var vatten på marken så jag blev såklart skit blöt + min telefon.
Åh jag hatar människor som ine kan tänka steget närmre att inte köra så snabbt förbi massor med elever när det är massa pölar på marken, idiot.


Jaa det här är mänsklig avörning

you should have listend


Beyonce - Listen
Listen to the song here in my heart
A melody I start but can't complete

Listen to the sound from deep within
It's only beginning to find release

Oh, the time has come for my dreams to be heard
They will not be pushed aside and turned
Into your own all 'cause you won't
Listen

Listen, I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on mind
You should have known

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own

You should have listened, there is someone here inside
Someone I thought had died so long ago
Oh, I'm screaming out and my dreams'll be heard
They will not be pushed aside on words
[ From: http://www.elyrics.net/read/b/beyonce-lyrics/listen-lyrics.html ]
Into your own all 'cause you won't
Listen

Listen, I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on mind
You should have known

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own

I don't know where I belong
But I'll be moving on
If you don't, if you won't

Listen to the song here in my heart
A melody I start but I will complete

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you think you gave to me
But now I've gotta find my own, my own


try to control me but boy you get this miss

Har nästan gjort klart ett steg i engelska nu,blev lite problem med det ena steget,så måste prata med lärare så gjorde det andra steget istället !
Ska titta på topmodel nu och bara ta det lungt i någon halvtimme innan jag lägger mig, har pluggat sönder mig själv typ..
Imorgon så blir det sudiebesök på reningsvärket,jaa n vet där det stinker..? Härligt, riktigt taggad :D ..not


inte nya tagen


aldrig jobbat såhär förut

har pluggat stenhårt sen klockan 5 tills nu med matte, snacka om att jag är trött på det ! Men jag ligger efter i matten så det är bara att jobba på.
Ska ta en dusch , och sen ska jag forsätta jobba med ett engelska steg som måste bli klart idag.


I don't know where I belong,but I will moving on if you won't listen

Hej !
Har haft en riktigt jobbig dag i skolan faktiskt, hade backträning på idrotten, vilket som dem flesta vet är när man springer upp och ned för backar på olika sätt.
Jag fick ta det lite lungt eftersom jag är förkyld.
Jobbade en massa med engelska och bilogi, vilket jag ska fortsätta med nu , ska bara äta lite !


you got me speechless

Jag ska gå iväg om bara några få minuter, så måste skynda med det här inlägget lite.
Hoppas det går bra för mig på matte provet idag & så har jag idrott, ha en bra dag allihopa !


talking just turning in to screamin'

Har pluggat ända sen jag kom hem tills nu , bra jobbat av mig ;) Har ju som sagt matte prov imorgon, kommer såklart göra det men vi får se hur det går helt enkelt, känner mig inte sådär jätte förbered.
Nu sitter jag och laddar ner musik till mobilen, och mina ipods, jag tröttnar på musik så sjukt snabbt så laddar ner nya låtar nästan hela tiden..
Måste ut med mina hundar nu , så vi hörs senare !


trött & sliten idaag..


@home

Hej ! Kom hem för inte alls länge sedan från skolan. Har varit än lite sådär bra dag.
Men nu är jag hemma iallafall,och ska forsätta med & plugga med No, sen när min mamma kommer hem ska jag jobba matte,så han kon hjälpa mig !



'

kolla fick två gulliga bushkas från min  rysse pysse kompis ello idag,hon hade bett hennes mamma att köpa med dem från ryssland,gulligt !


skolan skolan skolan

Hann inte blogga imorse, var så seg och valde att titta på tv istället.. hehe sorry !
Har ju lovat mig själv att blogga minst fem gånger per dag, så tar ett snabbt blogginlägg nu istället.
Sitter i skolan och jobbar Biologi , har prov på onsdag så ja måste börja öva in det idag, ska bara gör klart instuderingsfrågorna först.

Sen på fredag har vi studiebesök på renininsverket, ni vet där det luktar så himla trevligt?;) Jo, men nu måste jag forsätta plugga,hejdå!

a pretty face don't matter when it comes to a beautiful soul

Nu äe jg vaken alldeles för sent även fast jag lovade mig själv att lägga mig klockan 21. Så har gett mig själv 5 min att skriva det här inlägget - sen ska jag gå och lägga mig.

Jag känner mig jätte pigg nu . varför just nu ? nu när jag ska sova,när jag hela dagen har klagat på att jag är trött.
Och när jag jobbade matte så höll jag nästan på att somna,så jag slutade plugga. Tror min hjärna vet att jag inte gillar att jobba matte,så den släpper massa "trött hormoner" som gör att jag börjar bli trött, vilket gör att jag tror att jag måste sluta plugga.
Sen när jag gör något annat som jag tycker är kul så sänder den ut massa "pigg hormoner" ,så kanske borde sätta mig och jobba matte för att somna?
Haha,nej det är faktiskt inte ett altenativ just nu..






ut ur badet

Har kommit ut ur badet,jaa det blev ett skönt bad med en mode tidning i handen o läsa.
Så himla skönt att ta heta bad, tvättade inte håret däremot, inte bra att sova med blött hår & jag vill inte heller tvätta håret för ofta !





Har börjat rocka den omsinkade naturliga stilen lite. Är inte riktigt min grej, men det är ändå himla fint med naturligt.



Habibi Ya Eini

Har inte bloggat sedan imorse, när jag kom hem gjorde jag annat och dem senaste timmarna har jag jobbat matte.
Men är så trött så kunde inte koncentrera mig längre, så ska ta en dusch och efteråt kommer jag såklart blogga åt er igen , men måste gå och lägga mig myycket tidigare idag än igår ! :)


I swear that I would never would fall in love with a guy like you , but this don't even feel like falling


make love to me

Så nu ha jag fixat mig & alltihopa, man kan inte vara duktigare än mig.. nej nej det går bara inte.
Har packat det viktiga till skolan & nu måste jag skynda mig lite med o slänga i mig frukosten.
Ikväll så kommer jag förmodligen om jag orkar stanna kvar i skolan och jobba,känner mig inte på topp idag , sov föör lite och mina öron har ont ..


moorning

Damn vad jag uppdaterar bra, för att vara jag.
Det gick helt okej att sova inatt, som tur va ;)
Men nu måste jag skynda med o fixa mig, vi hörs!


Sjuk & modelljakten åsikter !

Ouff, kan ni hata mitt liv med mig ? Är så täppt i näsan  kommer aldrig aldrig aldrig kunna sova! Har nässpray men jäätte lite kvar :( !

Försökte göra ett videoinlägg till er, men tydligen är det ngt fel på min cam, eller på videofy. Orkar ialf inte lösa det just nu så tog bara lite bilder.

Såg precis på modelljakten, vad tyckte ni om det? Vet att jag kanske är lite sent ute för att titta på det ! Men brukar inte hålla sådär jätte koll.
Vill absolut inte prata illa om pogrammet , men jag har ändå rätt till mina åsikter, right ? :) Tyckte det var helt okej, inte sådär super kul , men det verkade liite oproffissionelt. Men det tycker jag praktiskt taget om alla såna där liknande svenska pogramm.
Men det är ju ändå kul att något liknanande sådant kommer till Sverige, så jaa har lite blandade åsikter faktiskt !
Sa åt några av mina vackra kompisar att söka för att dem båda är rätt långa , men dem ville inte .
Jag är inte sådär jätte lång, 168 kanske? Vet inte så länge jag mätte mig!
Men dem verkade inte alls dömma på personligheten någonting. Det var bara en tjej där som jag tyckte hade lite tuffhet i sig ( hon kom tyvär inte vidare ! ) vilket jag tycker ändå dem behöver med tanke på hur mycket kritik tjejerna kommer få, och hur många som kommer snacka både illa och bra om dem så behöver dem ju lite "skinn på näsan" - haha roligt att jag precis andvände ett sånt uttryck :D





jag modellar hemma i sängen istället,mycket skönare ;)



magdans

Sitter och lyssnar på magdans skivan som jag köpte idag, jag gillar faktiskt arabisk musik , har blivit lite så atomatiskt antar jag efter att jag började på magdans, har rätt lätt för att börja gilla alla slags olika musik.

Magdansen börjar bli roligare allt mer vi börjar med koregrafin , jag menar då är det ändå nya grejer. Går om samma kurs som förut, för att lära mig bättre.

Känner att hela det här inlägget handlar om magdans nästan !

hårig ***


hemma från skolan biitches !

Hade skolfoto idag, fick stå upp på typ 3e plats, första gången jag får stå upp,haha .
Ahmen shiit , sa ludwig ...

Sen har det inte hänt ngt speciellt i skolan , har magdans om nån timme, snart kommer ett videoinlägg upp, okej ?;)




Efterblivdna haha..

It's all because you lied


Beyonce - Resentment

Jag älskar den här låten,mycket bättre är hon live. Skulle kunna lägga upp miljoner olika låtar med henne live.
Hoppas hon kommer till Sverige snart !

It's you I live for , and for you I die

Ligger nu i sängen ,har snackat med lite kompisar och så på datan som vanligt .
Imorgon är det skolfoto & såklart magdans, like always on mondays, you bettern learn it if you gonna read my blog  ;)
Såg på ett pogramm om hemlösa i USA, och jag började gråta. :(
 Haha ironsiskt med tanke på att jag har en "USA tröja" på mig ikväll. Men ialf så var det ju om hemlösa och hur dem försöker överleva,hemskt verkligen.
Mer än 85% av kvinnorna blev våldtagna & misshandlade där när dem bor som hemlösa.
Och jag vet att det är USA och inte Sverige, men tro inte att sånt inte existerar i Sverige,för det gör det ju,
när man har det så bra som jag,mina vänner,min familj och många andra i Sverige har det är det så lätt att
glömma bort att det finns dem mindre lyckligt lottade,även i Sverige.
Dem pratade även om hur dem tigger på gatorna.
Och det har vi väl alla sett,alltså här i Sverige med? Men det finns ju vissa som bluffar, vissa som köper cigg,knark,alkohol för det. Och jag är verkligen den som tycker synd om dem, för dem ser ju verkligen ut o må dåligt, men man vet aldrig.
Det finns ju både dem som bluffar,köper droger,och dem som verkligen är hemlösa, så vad kan man göra liksom..





Känner mig fräsh, osminkad,nyduschad. Och mitt hår har blivit naturligt små lockigt ! Älskar det,jätte gulligt med lockar ju. Förut var det verkligen spikrakt, men tydligen kan håret ändra på sig..

Men nu ska jag ringa min baby ..saknar han så mycket även fast han var här i torsdags !

I wish I could belive you

Min dator är konstig igen , har råkat stänga av det trådlösa internet . 
Om min syster inte lyckas fixa det i veckan , får jag åka till min pappa i helgen som kan fixa det. Tänkte precis börja jobba med mina instuderingsfrågor som jag har sparade på satorn , och då ska datan såklart inte fungera.
Mer än irreterande, ja.

Ska bestämma kläder & sådans för imorgon , och städa upp i mitt rum, ha en bra söndagskväll allihopa.

2 Oktober 2011

Hej. Klev upp i sängen för typ 10 minuter sen , gick och la mig vid 3 så ja.. Och vad gjorde jag ? Jo höll på med datorn förstårs.

Det är nån kille utanför mitt fönster som står och klipper grenar, varje gång han sätter igång den där maskinen tror jag att det är min mobil som vibbrerar.
Så idag har jag praktiskt taget inga planer,ska iväg & köpa en grej, sen kanske plugga & njuta av den sista dagen i ledighet. Längtar inte till måndag..


jag & min bamse typ nyss,, lyckad bild jag vet, men han vill inte sitta still !


i soffan..

Var ute påen långis med mina hundar, rätt skönt att baragå och lyssna på musik faktiskt.
Nu sitter jag och tittar på aladdin, 2an tror jag ? Ingen aning men det är en aladdin film ialf.
Älskar disney filmer..barnsligt kanske,men kan inte hjälpa det.


yeah baby

Vad tyckte ni om mitt vidoinlägg? Börjar nästan ångra att jag la upp det haha.. Jag är inte så van att prata med en kamera..
Jag blir inte nervös,utan antingen börjar jag prata som nån divig tjej ,eller så blir jag knas.
Sitter ialf just nu i vardags rummet medans ludwig,min bror,tvinga mig att titta på när han spelar guitar hero.. '


värsta modell bilderna

ceentrum

Nu drar jag till centrum,ska köpa lite grejer, ses sen!


kan inte bestämma mig om jag ska ha rött läppstift eller inte på måndag,skolfoto,vad tycker ni?


I'm a whole lot of women suger

Sitter nu i min säng & bloggar till
er ;)
Är jätte glad över en ny data som jag inte har hunnit fucka upp än.. Jag lyckas alltid göra det med elektriska grejer på något sätt, donno why.

Är sjukt irreterad , är fortfarande förkyld har varit det sen torsdags förra veckan, och det verkar aldrig gå över.
Min hals är galen , skulle inte bli förvånad om jag slutade andas imorgon.


Uppdateringsgaranti

Så nu har jag fått en ny dator, skönt.
Sitter just nu i köket & räknar matte ,åt precis lunch/middag också. Så nu kan ni räkna med mer uppdaterande ;)
Uppdaterings garanti !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus