a real women knows a real man always comes first

Oh yes statestiken höjdes.. ;) ! Haha!
2 redovnivingar idag i engelska, tänkte skippa den ena hade inte papperna och kändes inte som jag skulle klara av den, men hon förhörde mig lite och klarade det luungt, superwomen or what ? ;)
Hon sa dessutom att jag minst borde sattsa vg i engelska, tänkte egentligen bara sattsa G den här terminen.. men vi får se.
Har sjukt mycket att göra i skolan, undrar hur jag ska hinna med livet utanför helt ärligt, sociala livet, magdansen & framförallt hur ska jag hinna med mig själv?
Fick seriöst en attack imorse, mitt rum ser ut som jag vet inte vad, hittade ingenting,kunde inte fixa mig,äta frukost,välja kläder ,hitta mina grejer till väskan,och dessutom hade jag brottom till att möta upp min kompis, så jaa vi kan väl säga att jag fick damp.
På idrotten hade vi orgentering, gick ovanligt bra.. :s Haha, ovant för mig att säga "bra" och "orgentering" i samma ord.. ;) Och nu är vi skyldiga en lärare fika..
Ahja ,Simon skulle komma & lämna tillbaks mitt bankkort han har stulit från mig idag,men han kunde tydligen inte (?) typiskt honom...
Imorn är det ialf feest ! Taggad som jag vet inte vad ;)
Gud vad länge sen.. hade andvänt BUS där!

Kommentarer
Postat av: Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

på söndag avslutas tävlingen där man kan vinna en valfri Ziperall! Var med du också :D

2011-08-25 @ 17:41:04
URL: http://smnmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus