Sommar !

Hej snyggingar.
Är ledsen för att jag inte bloggat på ett tag men min mamma fick flipp på min lillebror så hon stängde av internet för oss alla , men nu har min bror ändå lyckas förstöra sin dator när han ramla och spräckte skärmen så internet är igång igen.
Igårvar det skola som vanligt sen åkte jag med Jessika till fyrishov för att bada till simkunnighet grej i skolan you know. Sjukt snäll tjej som släppte in oss gratis för att det var till skolan ! Sen åkte jag hem och såg på film och så.
Jag vet inte varför men jag har varit så seg hela dagen idag. Dagen började med att jag kollade på filmen "dogma" i skolan , faktiskt väldigt rolig sen skola hela dagen sen kom jag hem och titta på film och typ dog...
Tråkigt men det ska bli ändringar på det nu.

Så min bror sminkade mig precis... ehm inga ommentarer på hur det blev lägger upp bild sen! SÅ jag var tcungen att gå och duscha bort allting och nu siter jag och online shoppar hitta en jätte bra sida med massa bra rea och gratis frakt, men jag kommer inte säga vaar, cause I want the pretty clothes for myself...
Fast ska faktiskt mest beställa skor & sommarkläder. Orkar inte handla vinter/höst kläder. Känns som jag slutar bry mig om mitt utseende på vintern & hösten. Men det är bara så tråkigt ändå..
Modet är fint, men tråkigt på något sätt.
Jag vill ha korta kjolar,klänningar, lång klänningar, höga pumps ,linnen , shorts ...bikinis.. Oh my god ta mig tillbaka :( Eller åtminstånde till nästa sommar..
Vilket påminner mig om att jag måste köpa balklänning. Vilket alla gör så big deal utav fattar inte riktigt varför,men det är ändå kul så jag bryr mig inte, haha !
Längtar bara till typ april ...då det åtminstånde är vår ! Tänk såhär: det är bara 4 månader kvar till april sen 2 månader från där är det sommar ! Wiihoo.. Tänk inte 6 månader bara :( Ett f***** halvår... Buhu nu ska jag gå och gråta. not..


Vi badade alltid på kvällarna (eller faktiskt badade vi hela tiden) sjukt vackert. Synd att man inte uppskattar sånt här mer när man verkligen upplever det. Fattar inte heller att jag vågade ha min kamera i vattnet !? Guess summer makes u crazy.

Arabisk afton med massa god mat

Bild från valborg med mr. dicksson som vi kalldade honom, r.i.p vi råkade göra hål på honom..
Sjukt kul den dagen iallafall, vi var och grillade,kollade forsränningen nere på stan , kollade majbrasa & sen sov vi på hotell.

Och finally en bild från avslutningen , godnatt på er och drömm om sommaren..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus