strong independed women

Har hållt på hela kvällen och städat mitt rum och typ chitchatat med min famil alltså pratat med dem,haha !
Sitter och lyssnar på gammal musik som jag brukade lägga upp på min gamla blogg, lite roligt med låtar man lyssnade på och nu glömt bort , känns som min förra blogg blev mycket mer "framgångsrik" än den här, men jag la nog ner mycket mer tid på den med, har andra prioteringar just nu tyvär. Min gamla blogg heter http://www.pinkyh.blogg.se btw om några av er är intresserade!

Det är inte för att jag inte vill priotera bloggen , men jag har bara vissa saker som är viktiga, as we all do ! Och försöker veerkligne arbeta upp betygen nu i 9an , och tiden jag får över vill jag spendera med mina kompisar ,familj och med min själv.

Alltså jag håller på att bli galen, kollar på vackra bröllops klänningar på google ! Vad håller jag på och bli?! Kan någon snälla komma och skaka om mig...?
Jag är så inte inte inte sån ! När jag var liten så frågade min pappa mig om jag ville gifta mig när jag blir stor och jag svarade "neej jag ska ha 13 olika hundar istället"
Och det roliga var att jag var seriös.
Har aldrig varit tjejen som har en pojkvän och är seriös med killar. Det är inte att jag inte vill ha någon att vara lycklig med och lita på , men jag är bara inte "sån"
Och jag tycker inte tjejer som har som mål i livet att gifta sig osv är osjälvständiga , men jag tycker att man måste ha mer än det som mål i livet.
För om man bara har mål i livet att gifta sig så lever man ju inte för sin egen skull..
Jag är inte målmedveten ,men jag vet att jag vill mer än så..

Men jag kan nog trots allt se mig gifta mig .
Jag skulle aldrig kunna tro det om mig själv förut, men jag har lyckats vara seriös med en kille förut , och även om det inte fungerade så förvånade jag ändå mig själv.
Men killen måste vara damn good om han lyckas få mig att gilla han såå mycket ..

depend on no one else but your self to get you what you want 
I can buy my own dimonds and my own rings.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus