buhu wuhu nuhu luhu

Jag är verkligen trött och seg, har värsta påsarna under ögonen ,hatar det. Någon som vet något som hjälper mot det? Jag har alltid haft lite så naturligt,men det blir värre när min sömn är konstig ,skit fult. Måste göra något åt det !! Gash,ska köpa sån där isfrys grej på pinne,haha om ni förstår vad jag menar...förmodligen inte.
Är sjukt trött just nu det är därför jag pratar bajja , haha vad är "bajja" för uttryck? Do u know? Cause I don't
Hjälper gurka? Is gurka? Vissa säger att det bara är en myt,men andra att det funkar? Kanske borde testa typ nu? Nää...jag orkar inte,gör det imrogon istället.
Jag skriver seriöst det här inlägget som om jag pratar med någon, ahja kommer aldrig på 100 år lyckas somna just nu, är trött men jag känner mig själv, har seriöst jätte jobbiga sömnproblem, förmodligen kommer ni bara skratta åt mig nu , men när jag ska sova så tänker jag på roliga saker jag ser fram emot , det kan vara världens enklaste sak som om att jag ska åka o köpa en ny mascara kanske , och när jag ligger där i sängen och ska sova och tänka på det så verkar det jäätte roligt och då hetsar jag upp mig själv så jag inte kan somna
sen nästa dag undrar jag vad jag blev så glad över? en mascara liksom? Haha, det är näsan som jag gör så för att hindra mig själv från att somna eller nått,men rätt omedvetet , för det är SKITJOBBIGT.


Kommentarer
Postat av: LIIV - vanlig men unik

Sv: Nej livstid är väl bara 25 år? Skitmesigt. I USA är livstid verkligen livstid! Nej de borde inte ha minsta överseende, han har ändå mördat massa människor. Ska han inte behöva sitta i fängelse hela livet för det så ska han åtminstone sitta inspärrad på mentalsjukhus...

2011-07-25 @ 09:27:42
URL: http://liivahliin.blogg.se/
Postat av: hanna ♡

bara bra :D

2011-07-25 @ 10:33:14
URL: http://heaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus