jag svarar !

Tråkigt,2 till elaka kommentarer! Ingen aning om vilka dem är,om jag kanske känner dem,känner dem från förut,eller om det bara är några tjejer som inte gillar vad jag gör på min blogg & vad jag skriver om .
Men tjejer jag svarar er ändå, men om ni vill forsätta diskutera får ni maila !
Och vill bara göra det tydligt och klart - jag vill inte bråka & jag menade inte att vara kaxig eller otrevlig , Okej ? Då har vi det ur luften.


smulis  
om oj statestiken gick till taket..?:
Ha ha.... du är ju rund och fet som en priskorv o ser asful ut i de shortsen så jag håller med.Sedan visar du för liten klänning o vem bryr sig om dina tuttar har växt...öh är det kostigt att tjejer har bröst eller????? ska nån runka o bli kåt eller på bilderna...jag bara undrar asså

Vad förväntar du dig att jag ska göra efter att du har skrivit en sån här kommentar till mig? Lägga mig i sängen och gråta? Du tar det här till nästa nivå, eftersom du hoppar på mig personligt, så jag kommer svara ,personligt.
Jag är inte  fet ,jag är normal viktig. Jag vet inte vem du är bakom skärmen , för du vågar ju inte skriva vem du är,ge ut blogg ,mailadress eller nått, vilket gör det svårt för mig att svara.  Men också svårt för mig att veta vem du är,vad får dig och vilja såra mig, för det är klart vad du är ute efter om du skriver elaka saker,annars så skulle det inte finnas en anledning.
Jag är en väldigt självsäker person,men jag har kämpat mig hit, så jag har varit väldigt osäker. Jag kan finna mig i din situvation för kanske 1,5 år sen var jag den tjejen som satt och skrev elaka kommenterer till någon annan . Och det är verkligen som dom säger, man tar ut sin osäkerhet på andra.
Du stör dig på mig & min blogg - so guess what ? Du behöver inte läsa den, ingen har tvingat dig läsa den!
Jag skriver om mig,mitt liv,mina klänningar, och är det förbjudet att skriva om ens bröst? Sorry but I don't get it.
Och om du vill forsätta diskutionen efter det här så maila mig gärna på
[email protected]  ! :)
Och jag kommer forsätta ha på mig dem där shorsen , oavsett du tycker det är snyggt eller inte, jag bad aldrig dig om din åsikt om mina short, men jag tycker fortfarande dem är lika snygga ! :D
S
om dessa shorts är korta, och morderna & hot !:
haha gumman , kan mycket om mode, har en stor mode blogg hun ;) skriver inte ut den bara för du inte ska hålla på o bråka. I alla fall så såg shortsen hemska ut som du hade på dig , men inte de du visade , för dom SKA se ut så ! kram på dej

Och om du "s" har en så stor blogg,varför kan du då inte skriva ut den? Du säger " för att du inte vill bråka",men du verkar mer än glad att gå in på min blogg & bråka? Tråkigt, för jag menade det verkligen inte så. Men om du vågar snacka med mig så kan du alltid maila mig , du kan ringa / jag kan ringa om du har några mer frågor , [email protected] - gammal mail adress, men jag svarar mer än gärna !


Puss på er ändå!

Kommentarer
Postat av: Bambi

Förstår inte varför folk ska bråka med andra. Jag tycker du är fin och att shortsen passar på dig :)



Sv: Åh, tack! :D

2011-07-11 @ 12:23:16
URL: http://bambifuckface.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus