I'm love drunk

Har fixat mig inför sängen nu då, vet att det är för sent att lägga sig, med tanke på att jag vill lägga mig vid typ 23.. hehe.

Är det bara jag som "fixar mig inför sängen" ,vissa kanske tror att jag sminkar mig ,fixar kläderna,fixar håret ,haha för när man tänkerpå det låter det ju som att man gör det.
För att"fixa sig" för mig är att liksom sminka sig,klä på sig osv, men när jag "fixar mig inför sängen" tar jag på mig sovkläder,tar av mig sminket, fixar med olika krämer, borstar tänderna osv.
Konstig sak att diskutera.

Känner att jag inte har pratar med Simon i telefon idag ! Eftersom jag är över social här i bloggen...
 Har inte tänkt på det riktigt innan men jag och Simon pratar i telefon varje dag i kanske två timmar , och om vi skippar någon dag , så pratar vi fyra timmar nästa dag, jag skojar inte ens..
Och att prata i telefon i två timmar varje dag i ett och ett halvt år är ganska mycket ändå,tänk hur många timmar jag lagt ner på en enda människa ,bara att prata .
För jag är en sån "pratare". Jag kan prata med vem som helst om typ vad som helst,men om en person gör mig obekäm och bara inte pratar tillbaka (om ni fattar vad jag menar) kommer jag såklart inte prata jätte mycket med den personen.
Kommer ihåg mitt "ex" eller vad vi ska kalla det. (Vi var inte riktigt tillsammans,men vi var inte vänner) vi pratade i telefon i 8 timmar,utan att lägga på eller någonting.
Så fattar ni hur dåligt mitt telefon pratande är ?
Någon borde sätta in mig på "telefon rehab". Eller snälla gör inte det, jag skulle helt ärligt dö utan en telefon.
Inte bara för att man pratar i telefon, utan att liksom inte kunna bli "nådd" är läskigt. För tänk om någonting hemskt händer, om din vän hamnat på sjukhus eller något sånt.
Men nu ska jag försöka avsluta det här inlägget och inte göra det lika ass långt som mitt förra!
Såg hur långt det var när jag tittade in på min blogg för att kolla google translate.
Det var verkligen långt långt långt. Men jag har inte lust att korta ned det, får vara så!

Min hund har blivit galen, han går in till badrummet hela tiden och sätter sig i badkaret och bara sitter där.
Vilket är konstigt för han hatar verkligen badkaret! Om man ska bära in han dit för att tvätta honom brukar han försöka göra vad som helst för att komma där ifrån - och nu går han in i badkaret och bara sitter där... ?
Får era hundar också flipp ibland?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus