i'm such a ice cream girl

Jag har seriöst hittat den godaste glassen någonsin, alltså omg ni fattar inte, så god ! Åhhggh, haha jag skulle seriöst kunna driva en hel blogg om hur god den här glassen var !
Okey det var lite överdrivet, men sjukt god glass, kommer inte ihåg vad den hette ,(haha nu gjorde jag er nog lite besvikna)  Men när jag tar reda på det säger jag till - frågar min mamma sen när hon vaknar vad den hette , promise !  Den va liksom gräddig, glassig,chokladig och allt på en gång,men inte för gräddig. Är det bara jag som mår riktigt dåligt när man äter för mycket grädde?
Grädde är liksom en av de godaste sakerna när det kommer till efterrätt, men om man äter för mycket blir det snabbt det äckligaste.

Så nu ska jag sluta prata med min mage och börja prata med min mun , vad sägs om det? 
Jag har inte gjort något speciellt idag, så har inte så mycket att blogga om , planerar lite saker så som sommarlovet.
Jag gillar att planera saker.. such a control freak.
Nej men jag har märkt att jag planerar typ allt ,vilket är lite överdrivet, men jag tycker helt ärligt det är kul. 
Jag tror jag fått det för att jag går i en sådan skola där man planerar sina dagar,och man skriver ner vad man ska hinna med per dag,vecka,månad ,termin osv.
För det är inte som att jag skriver vilken tid och så jag ska göra det, jag skriver bara att jag ska göra det, if that makes sense...
Tror seröst att jag ska börja blogga på engelska! För jag skriver alltid små meningar i mina inlägg på engelska, för jag tycker svenska saknar massa ord som inte har samma betydelse som i engelskan,därför förklarar engelskan det bättre !

Men om jag ska börja blogga på engelska vill jag också blogga på en engelsk blogg hemsida, det skulle vara sjukt kul faktiskt, att få prata med andra personer också från andra länder som också bloggar,bara inte svenska bloggare.
Skulle vara en rolig utmaning, men vi får se. Känner inte för att sluta blogga på den här bloggen, för har faktiskt lagt ner mycket tid med den , och förut ändrade jag min blogg ganska mycket.
Men den här gillar jag och har hållt fast vid ganska länge.. Så vi får se helt enkelt.

Kan ju göra en test blogg på engelska och se hur jag gillar det, kanske är jag bara tjejen som lägger in små ord på engelskan , i dont't know!
För jag kan ju inte lägga in små meningar på svenska i min engelska,det vore ass wierd eftersom typ ingen skulle förstå.
Problem,problem.
Och ett ännu större problem är:
Eftersom jag bestämde mig för att inte åka till Göteborg och stanna hemma i Uppsala,kommer jag inte få en ny data den här veckan
Vilket är ett stort problem eftersom jag inte kan uppdatera med nya fina bilder,nya videos osv, vilket bara tar kol på mig.
Min bror är snäll och lånar ut sin dator ibland till mig, (så jag kunde göra vidos förut) så jag kan ju videoblogga ibland,men min kamera vill inte funka med hans dator så jag kan inte ta bilder.

Jag är seriöst straffad av djävulen när det kommer till teknik, jag hade IG i teknik förra terminen, alla datorer förstörs för mig,alla mina hörlurar,mobiler,mp3-spelare, laddare,sladdar av alla slag - jag har till och med förstört ett el uttag förut...

Btw det var någon kille från Palestina som addade mig på facebook för nån dag sedan, jag accade för jag skulle bara kolla vem det var, han skriver till mig helt normalt,frågar hur jag mår osv (facebook raggare ni vet..)
Jag frågar vem han var, han sa hans namn , och han frågade vad jag hette.
Jag hatar när folk som addar en frågar vem man är ! Det va ju du som adda mig, hallå? Haha :D
Men iallafall så frågade han om jag pratade arabiska eller engelska. Jag bara,ser jag ut som en arab för dig?
Inte för att det är något fel på araber, många arabiska tjejer är sjukt vackra ,jag älskar formen på deras ögon - men iallafall ser jag inte ut som en arab,med blåa ögon och allt så jag fattar inte ens vad det kom ifrån..
Sen frågade han var jag var ifrån,och sa att han alltid har viljat åka till Sverige.
Varför Sverige av alla ställen? varför?
Jag menar Sverige är ett fint land och allt  , men det finns så många andra intressanta,roligare,finare länder, så why Sweden ?
Jaa så forsatte han vara konstig. Känner att den här historien inte riktigt hade en poäng, men vad jag menar är att det finns så mycket roligt folk på facebook som ska bli vän med en fast än man inte känner dem, eller har någon aning om vem dom är.
För mig är facebook ett ställe där man pratar och håller kontakt med folk man känner, men för vissa är det typ match.com ,haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus