Krav på en kille!

Jag o Jessika satt i skolan idag & diskuterade vad våra krav i en kille är.
Ganska intressant samtal,eller hur?
Jag kom fram till att jag faktiskt inte har några krav på utseèndet förutom 1 sak,han måste vara längre än mig,eller lika lång!
Annars känns det bara konstigt. Men sen så finns det ju vissa saker som jag tycker är snyggare hos killar,men absolut inga krav.
Okey när det kommer till personligheten och hur han beter sig har jag definetivt några krav,det borde seriöst alla ha.
Krav 1.
Okeey krav ett måste vara att han inte ska vara respektlös. Jaa att han bara visar repsekt helt enkelt,men det är egentligen ett krav jag har på både pojkvänner,kompisar,familj osv,så det räknas inte riktigt...

Krav 2.
Han måste kunna lita på mig & inte vara avudsjuk! Jaa allt i ett förhållande handlar om tillit! Alltså jag hatar o säga det men om man inte har tillit kommer det inte hålla. Och en kille som är avudsjuk har vi väl alla varit med om någon gång?
En kille som säger åt dig "du får inte gå på fest" eller "vem fan messar du med? en kille,är du otrogen!?" eller något sånt där. U know the deal!
Finns inget mer irreterande än när en kille tror man är otrogen hela tiden. Du måste kunna ha killkompisar utan att han freakar ur!!

Krav 3.
Han får inte ha "varit med för många" och jag tror ni vet vad jag menar med det. Jaa,på det sexuella viset alltså.
Naasty om dom har typ varit med 10 tjejer vid min ålder. Jag kan inte dra en gräns på vad jag tycker är för mycket.
But lets put it like this:
- Om en kille har haft sex med 3 olika tjejer på fester,på fyllan eller något liknande,är det äckligt enligt mig och inget bra tecken,det tyder på att han tar nästan vilka chanser som helst och han är inte speciellt seriös. Såå honom skulle jag säga heell no till.

-Men om en kille hade haft det med 3 tjejer som han alla hade varit i ett förhållande med,varit tillsammans med i några år,älskat osv så skulle jag inte se det som något negativt.
Men en annan "hemlig" regel är väl att man aldrig ska fråga "hur många?" men men på något konstigt sätt får man alltid reda på det ändå.
Har jag rätt eller har jag rätt?

Krav 4.
Okey det här kanske verkar som ett konstigt krav för några av er . Men jag har faktiskt haft erfarnhet av det här. När killar står och snackar skit om andra som går förbi,eller någon dom ser.
Det är helt ärligt ett av det äckligaste jag vet hos människor,inte bara hos killar.
När dom kanske ser en tjockare människa så säger dem "kolla in hur jävla fet han va" eller något sånt och det kanske verkar som ett konstigt krav för er på en kille,men det är verkligen viktigt för mig.
Jag tycker sånt är pinsamt,elakt. Så om ni träffar en kille och han håller på o snackar om personer han ser så är det en stoor stopp skylt att inte gå vidare med killen.
För det första har han dåligt självförtroende så han trackar till och med ner på andra på gatan,för det andra så är han väl bara inte så trevlig och för det tredje ,vill du verkligen vara med en kille som snackar så om folk?

Krav 5.

Våran humor måste "klicka". Och då menar jag inte ha exakt likadan humor,utan då menar jag att vi liksom kan prata med varanndra,och skratta och förstå varanndras humor.
Jag tar inte in en kille i mitt liv för att ha tråkigt,jag tar in en för att ha kul med varanndra så humor är viktigt,liksom när det kommer till vänner med.


Det är väl ungefär mina "huduvkrav"nog för att jag har fler,som att det är viktigt viktigt viktigt att kunna prata med varanndra också,men jag vill inte att det här inlägget ska bli evighetslångt! ;)
Såå vad har ni för krav?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus