I have a big fat ass and I totally love it

Idag var som sagt min pappa här, fixade med våra datorer, och min bror fick en ny mini laptop. Så nu funkar äntligen mitt trådlösa internet igen! Höll på att dö utan..
Så nu vet jag var blutooth knappen är, den är liksom på sidan av datorn, antar att jag råkade komma till den eller något, ahja problemet löst.

Jag försöker arbeta på min nya design så gott det går , men vet inte vad jag vill ha för header, och det gör mig craazy.
Men har tittat på massa avsnitt av gossip girl idag, så nu är jag helt beroende. Alltså jag blir alltid helt beroende av olika tv serier!
Först var det "americas next top model" sen "the tyra banks show"  sen "sex and the city"och nu "gossip girl" . Jag gillar verkligen tjejiga serier filmer med mycket drama,det är bara intressant och titta på, men gosh skulle aldrig orka leva ett sånt liv som tjejerna i gossip girl, allt skit snack,all elakhet mellan tjejerna och alla har sex med alla typ..?
Galet liv, undra om någon där verkligen lever så..? Jag menar det är ju typiskt i tv serier, grundar det på något verkligt kanske..?
För jag vet att mitt liv verkligen inte är så, men lite av det har man ju sett och upplevt. Men försöker undervika dem tjejer och killar som verkar vara så.
Oftast dem mer "populära" i skolan och så, if you see what I mean.

yeah I eat chocolate and I have a big fat ass and I love it.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus