Sjuk & modelljakten åsikter !

Ouff, kan ni hata mitt liv med mig ? Är så täppt i näsan  kommer aldrig aldrig aldrig kunna sova! Har nässpray men jäätte lite kvar :( !

Försökte göra ett videoinlägg till er, men tydligen är det ngt fel på min cam, eller på videofy. Orkar ialf inte lösa det just nu så tog bara lite bilder.

Såg precis på modelljakten, vad tyckte ni om det? Vet att jag kanske är lite sent ute för att titta på det ! Men brukar inte hålla sådär jätte koll.
Vill absolut inte prata illa om pogrammet , men jag har ändå rätt till mina åsikter, right ? :) Tyckte det var helt okej, inte sådär super kul , men det verkade liite oproffissionelt. Men det tycker jag praktiskt taget om alla såna där liknande svenska pogramm.
Men det är ju ändå kul att något liknanande sådant kommer till Sverige, så jaa har lite blandade åsikter faktiskt !
Sa åt några av mina vackra kompisar att söka för att dem båda är rätt långa , men dem ville inte .
Jag är inte sådär jätte lång, 168 kanske? Vet inte så länge jag mätte mig!
Men dem verkade inte alls dömma på personligheten någonting. Det var bara en tjej där som jag tyckte hade lite tuffhet i sig ( hon kom tyvär inte vidare ! ) vilket jag tycker ändå dem behöver med tanke på hur mycket kritik tjejerna kommer få, och hur många som kommer snacka både illa och bra om dem så behöver dem ju lite "skinn på näsan" - haha roligt att jag precis andvände ett sånt uttryck :D





jag modellar hemma i sängen istället,mycket skönare ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus