that's the way

Okey som alla vet var det inte jag som skrev inlägget under.
Ialf så tänkte jag i det här inlägget förklara min "blogg tork". Alla som läser om min blogg vet att den för det mesta handlar om  mitt liv. Jag tycker det är sjukt tråkigt att skriva om mitt liv utan bilder, men den här datan går det inte att ladda upp bilder på.
Och min andra dator har gått sönder.
Tråkigare att blogga alltså. Min andra anledning är att jag har överdrivet mycket att göra inte bara i skolan,men vänner,pojkvännen och allting man hinner inte skriva om sitt liv när man lever det. Haha !

Men jag ska lösa det här med bilderna, ska försöka åka ner till stockholm,kanske den här helgen  eller nästa och låta min pappa fixa min dator . Min laptop alltså,så att det går att ladda upp bilder igen,det är mycket lättare att andvända laptop till bloggande.
Sedan funderar jag på att köpa en ny dator - men det är en helt annan sak.
Nästa vecka ska jag också köpa en ny mobil telefon som är bättre ,så då kommer det också bli bloggande från den.
Skönt att ha en plan ;)

Idag har jag ialf varit i skolan , duuh ? Redovisade ett steg i engelska, och gjorde prov för ett annat.
Stannade kvar i skolan, och har börjat läsa en bok som´jag fick låna av min lärare,boken heter "Innan jag dör",många av er har säkert läst den och den verkar ganska bra.

Sen var det någon irretrande liten skit som tröck på "stopp knappen" på bussen hela tiden, så busschaffisen sa till slut "nästa gång någon trycker på stopp kommer jag inte stanna" så när min kompis skulle av hållplatsen efter så stannade han inte,och hon fick gå jätte långt.
Såna där små vardagsgrejer blir jag sjukt irreterad på faktiskt..

Nu ar jag precis varit ute med mina bebisar,och så såg jag massa små gulliga grodor hoppa omkring,dem kommer väl fram nu när det är blött?
Ska duscha nu,och ta hand om mig själv ordeentligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus