läskig kvinna !

Hade orgenteringsdag idag , vi hittade ändå ganska många kontroller ,så det gick bra ! Började inte förns klockan 10 vilket va sjukt skönt, så gick ut med mina hundar innan där jag möter en kärring som var läskig !
Hon var helt normal och trevlig i början , sen ställde hon sig åt ett annat håll och började som skälla ut mig, fast någon annan eftersom hon pratade mitt ut i luften !
Antog att hon hade någon sjukdom. Jag sa "va?" flera gånger, men hon forsatte bara skälla,och jag förstod inte riktigt vad hon sa , utan jag nappade bara upp några ord, jag blev så chokad och rädd att jag bara gick.
Jag känner mig lite elak,eftersom det förmodligen är hennes sjukdom som gör såhär, men jag vet inte riktigt hur jag ska handskas med sånt här,vad skulle ni gjort?
För om jag skulle sagt "hejdå" trevligt och gått känns det som om hon skulle bli sur eller något. Jag var verkligen rädd.

Min syster trodde hon led av personlighets problem att man är som flera personer i en . Har ni hört talas om det?
Vissa kan ju hantera det, andra inte.

När jag kom hem åt jag mat , hann inte riktigt äta där, sen har jag pluggat ungefär 2 timmar nu , känner mig ganska säker till provet och redovisningen imorgon , skönt ! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus