She's freakin' hoot!

Och neej I'm not a lesbian. Men den här tjejen är såå vacker. Jag vet inte vad hon gör, vem hon är om hennes utseende är fake eller äkta, men ändå jag bryr mig inte hon är såå vacker!
Jag förstår inte tjejer som INTE kan säga att olika andra tjejer är snygga,kändisar,inte kändisar whatever. What's the problem? Avudsjuka? Helt ärligt jag blir inte avudsjuk på andra tjejers utseende, jag ser det som insperation, jag blir bara inspererad av deras vackra ansikten.

Antar att det är därför alla hatar på kändisar som typ Kim Kardashian "Omg asså hon är såå fake", vem bryr sig,hon är vacker och du ser inte bättre ut av att vara elak mot någon annan
Och antar att det också därför folk hatar på shower som Victoria Secret "tjejerna är såå smala och fejk" och jag vet inte vad.(Ok tjejerna är vääldigt smala) men jag kollar inte på deras kroppar, jag kollar på deras vackra ansikten!
Och det inspererar mig.

Så min poäng är..
Sluta hata på andra vackra tjejer som rockar sitt utseende, och fokusera på dig själv.
Jag tror man har uppnått riktigt självförtroende när man slutar ge alla elaka kommentarer hela tiden och vågar ge folk komplimanger.
Om jag inte gillar någonting så låter jag inte alla omkring mig höra om hur fult jag tycker det är, jag säger inte heller det till personen - jag håller käften. Testa tjejer,testa.
För jag hatar när tjejer ska vara så elaka mot varanndra, vi borde börja jobba MED varanndra istället för emot varanndra.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus