baby you know that I miss you,I just wanan kiss you

Så igår orkade jag inte skriva ett ordenligt inlägg.. Så jag gör det nu.

Hade feber hela natten efter i måndags,blev plötsligt sjuk och jag brukar aldrig bli det.
Men jag åkte till skolan ändå,för jag har saker jag måste göra,men åkte hem senare för det blev bara jobbigt att sitta i skolan och må dåligt..
Så jag åkte hem tänkte sätta mig och plugga lite,men istället så somnade jag vilket egentligen var bra,för man ska vila mycket när man är såhär sjuk.
Sen gick jag o la mig igen vid åtta och alla har stört och ringt/sms:at mig hela natten. You mothaf*ckers!
Nej,nej det är mitt fel som inte sätter på ljuslöst när jag ska sova.. för helt ärligt jag vill inte missa om någon viktig ringer eller sms:ar .. Tänk om typ din pappa dör och dom ska ringa dig mitt i natten och du hade på ljudlöst. Du skulle inte få veta förns du kolla din telefon på morgonen ! :o
Dessutom blev Jessika också sjuk,så vi ska redovisa en sak som vi skulle redovisa idag senare.. hallelujah det här är jobbigt,men vi överlever, så krya på dig Jessika ! <3 

o om ni undrar varför jag är vaken så tidigt är det för att Simon ringde mig på morgonen,han visste inte att jag va sjuk o vi pratar oftast på morgonen,och sen så har jag inte kunant somna om..Så ska bara ta det lungt idag försöka vila,kanske plugga lite ,och ta ett bad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus