idag biiiitches

Holla !
Yes vet att jag inte bloggat så mycket idag, but who the f*ck are you to blame me? Haha ,måste sluta svära så mycket, men helt ärligt jag älskar att svära och bara höra dom fula orden bubbla ur min mun , konstig sak att älska haha..whatever.

Girls and boys idag har jag varit med Jessika, vi snackade mycket, tittade på tv sedan kom hennes syster karro över och vi åkte till stan , som shoppade upp typ halva stan haha.. Iallafall jag köpte en laptop väska, vilket verkligen behöver ! Jag reser runt mycket, eller ja inte reser till typ Italien, utan mer inom Sverige till olika kompisar , familj osv.
Och jag behöver min dator ! Så i lördags när jag skulle till stockholm så gick jag med den löst i handen vilket kändes lite scary  för jag vägrar att gå med 2 väskor . För det första ser det crazy ut & det är sjukt irreterande . Och det är mycket finare med det här lilla fodralet bara.
Sedan köpte vi munkar , vilket va sjuuukt gott.. Kommer typ drömma om dom ikväll.

Pratade med Jessika om hur onyttig jag varit under en lång period , i torsdags åt jag Kebab, fredags åt jag max hamburgare, i lördags åt jag samma sak ( jag var ledsen och jag visste inte hur jag skulle kunna komma hem..) och igår åt jag munk och en kaka och idag åt jag 2 munkar.
OMG . Skämms helt ärligt att jag nyss skrev det där.
Haha, men dömm mig inte, okej ?
Det här är bara en tillfällig diet. Dieten som innebär att bli tjockare, haha.

Nej men ska sluta så fort skolan börjar, och börja äta som jag brukar igen . Men helt ärligt när jag tar lov, så gör min mage & mun samma sak. Duuh? Säg inte att ni sitter och äter morötter på erat jullov, då är ni seriöst dom tråkigaste människorna på jorden  ;)

Vilket påminner mig om att jag precis gjorde kärleksmums..ops.. Iallafall Jessika det här är en fett rolig grej jag läste på hemsidan jag tog receptet ifrån, Kärleksmums kallas också Kramforskakor !! :O Tänkte att du behövde veta det :) !

Iallafall jag och Jessika bytte julklappar. Okeey jag vet att vi är sent ute men hon har varit borta praktiskt taget hela lovet, och så har jag varit i Stockholm och då blev det idag iallfall.
Fick ett skissblock av henne och speciella skisspennor. Vilket verkligen är en gullig present, för bara folk som verkligen känner mig vet den "sidan" av mig.
Jag har allltid varit kreativ, när jag va liten hade jag riktiga ,riktiga tavlor och jag brukade måla med olika färger och sätta upp tavlorna på väggen.
Sen slutade jag bara när jag blev äldre.
Men ritar fortfarande, ibland sitter jag i skolan och bara ritar när jag har tråkigt. Okey det gör typ alla,haha men ni fattar !
Så tack så mycket för julklappen Jessika ! <3

Känner att det här har blivit ett för långt inlägg, så avslutar det nu  :)



Säg att ni vill ha den här kakan! Haha om man inte kan bestämma sig för cocos eller strössel , varför inte bara ta båda?

Laptop frodralet jag köpte på Gina Tricot



Skissblocket och pennorna jag fick av Jessika, och där ser ni också en hottie jag ritat, okeey lite fail .. but whatever !

Kommentarer
Postat av: jessika

haha ofta :O fett kul XD !!! hihi varsegood och tack själv darling ! ;) Du borde börja rita mer o bli värsta konstnären !! Du e sjukt duktig :D <3

2012-01-10 @ 09:54:21
URL: http://bringiton.webblogg.se/
Postat av: MATILDA ROSQVIST

snyggt du ritar!

2012-01-10 @ 15:05:34
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: elin nilsson - elinsofiaaaa.blogg.se♥

görs?:D

2012-01-10 @ 15:14:14
URL: http://elinsofiaaaa.blogg.se/
Postat av: elin nilsson - elinsofiaaaa.blogg.se♥

sjuukt duktigt du målat:D

2012-01-10 @ 15:36:23
URL: http://elinsofiaaaa.blogg.se/
Postat av: S a n n a

Jättesnyggt du ritar :D

2012-01-10 @ 21:29:04
URL: http://fotbollssanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus